Skip directly to content

Pfizer toimii aktiivisesti Suomessa

Pfizer Oy on yksi Suomen suurimmista lääkeyrityksistä ja toimimme aktiivisesti Suomessa. Meillä työskentelee noin 120 ihmistä ja Suomen markkinoilla on yli 100 Pfizerin eri lääkettä.

Vuonna 2019 Pfizerin Suomen liikevaihto oli 121 miljoonaa euroa.

Pfizer Oy:n toimitusjohtaja on Päivi Kerkola. Tietoa johtoryhmästämme löydät Yhteystiedot-osiosta.

Pfizer on toiminut Suomessa vuodesta 1959. Toimitalomme sijaitsee Munkkiniemessä noin kuuden kilometrin päässä Helsingin ydinkeskustasta.

Tutkimustoimintaa ja yhteistyötä Suomessa

Pfizerilla on aktiivista tutkimustoimintaa Suomessa: meneillään on useita kliinisiä lääketutkimuksia, joihin osallistuu satoja suomalaisia.

Pfizer toimii myös aktiivisesti suomalaisessa yhteiskunnassa, sillä terveyden kokonaisvaltainen edistäminen vaatii terveydenhuollon laajempaa kehittämistä ja uudenlaista yhteistyötä.

Teemme yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa eettisesti ja kunnioitamme kumppanimme arvoja. Keskustelemme esimerkiksi säännöllisesti viranomaisten ja päättäjien kanssa alastamme ja toimintaympäristöstämme.

Pfizer on myös osaltaan edistämässä kansallisen tutkimus- ja innovaatiotoiminnan kasvustrategian toteutumista. Sen tavoitteena on tuoda Suomeen lisää terveysalan investointeja ja talouskasvua.

Eettisyys on lähtökohta kaikelle Pfizerin toiminnalle. Olemme avoimia ja toimimme läpinäkyvästi.