Lupaus ja visio Suomessa

Tukee tiedettä - lääketieteellinen tutkimus - Pfizer

Pfizerin maailmanlaajuisena tarkoituksena on Breakthroughs that change patients' lives. Haluamme olla johtava ja innovatiivinen biolääketieteen yritys ja luoda uusilla lääkeinnovaatioilla parempaa terveyttä kaikkialla maailmassa.

Edistämme Suomen Pfizerilla emoyhtiömme tavoitteita. Sen lisäksi meillä on myös oma, kansallinen tutkimusta ja tuotekehitystä korostava visio: Kehitys on vasta alkanut.

Visiomme kuvastaa sitoutumistamme terveyden edistämiseksi

Kehitys on vasta alkanut -visiomme kuvastaa Pfizerin toimintaa, tahtotilaa ja asennetta tämän päivän Suomessa. Pyrimme mahdollistamaan parhaan lääkehoidon suomalaisille.

Lääketiede on mullistanut elämämme. Elämme tänään pidempään ja terveempinä kuin koskaan aikaisemmin. Haluamme kertoa, että Pfizerilla – yhdellä maailman johtavista uusien lääkkeiden kehittäjistä – on ollut merkittävä rooli lääketieteen edistämisessä.

Kehitys on vasta alkanut -visio kuvaa pitkäjänteistä sitoutumistamme ihmisten terveyden ja elämänlaadun edistämiseksi.

Työtä on kuitenkin vielä tehtävänä. Maailmassa on arvioitu olevan 30 000 tunnettua eri sairautta, joista vain noin kolmasosaan on saatavilla tehokasta hoitoa. Emme saa pysähtyä. Emme saa tyytyä siihen, mitä tähän mennessä on saavutettu.

Uuden lääkkeen kehittäminen vaatii suuria panostuksia

Uusien lääkehoitojen kehittäminen vaatii suuria panostuksia. Yhden uuden lääkehoidon tuominen potilaiden käyttöön maksaa 11,9 miljardia euroa ja vaatii monialaista osaamista. Moni lääkekehitysprojekti epäonnistuu.

Haluamme siitä huolimatta ottaa riskin ja tehdä asioita, joita kukaan ei ole ennen tehnyt. Se vaatii uskallusta ja rohkeutta, mutta olemme valmiita. Valmiita tekemään asioita, joita kukaan ei aiemmin ole tehnyt, eikä ehkä vielä edes ajatellut.

Yhteistyötä tarvitaan

Näemme uusia mahdollisuuksia voittaa sairauksia ja parantaa ihmisten elämää. Emme kuitenkaan pysty siihen yksin. Lääkehoidon lisäksi tarvitaan terveydenhuollon laajempaa kehittämistä ja uudenlaista yhteistyötä.

Pfizer on mukana luomassa uusia toimintatapoja ja ratkaisuja yhteistyössä muiden terveydenhuollon toimijoiden kanssa.

Olemme tulleet pitkälle, mutta haluamme päästä vielä pidemmälle. Huomenna tiedämme enemmän kuin tänään. Huomenna osaamme auttaa niitäkin, jotka tänään eivät saa apua sairauteensa.

Kehitys on vasta alkanut.