Skip directly to content

Pfizerilla on yli sata lääkettä Suomen markkinoilla

Pfizerin valikoimaan kuuluu alkuperäislääkkeitä, rinnakkaislääkkeitä, itsehoitolääkkeitä ja muita itsehoitovalmisteita.

Suomen markkinoilla on yli sata eri Pfizerin lääkettä ja sen lisäksi ei-lääkkeellisiä itsehoitovalmisteita.

Uusien alkuperäislääkkeiden kehittäminen on ydinosaamistamme, ja tutkimme ja kehitämme jatkuvasti uusia lääkkeitä.

Pfizer on yksi eniten tutkimukseen ja tuotekehitykseen investoivista lääkeyrityksistä maailmassa. Suuntaamme tutkimusta ja tuotekehitystä alueille, joilla on suuri tarve uusille hoidoille.

Alkuperäislääkkeitä ja rinnakkaislääkkeitä

Pfizer mahdollistaa myös patentin raukeamisen jälkeen laadukkaiden lääkkeiden saatavuuden potilaille. Valikoimaamme kuuluvat rinnakkaislääkkeet tulevat markkinoille, kun alkuperäislääkkeen patentin voimassaoloaika loppuu.

Jatkossa Pfizer tuottaa myös biosimilaareja. Lue lisää kansainvälisiltä sivuiltamme (englanniksi).

Itsehoitolääkkeitä hiivatulehdukseen ja kuidunsaannin lisäämiseen

Itsehoitolääkkeistä tunnetuimpia tuotteitamme Suomen markkinoilla ovat hiivatulehduksen hoitoon tarkoitettu Diflucan, ummetuksen hoitoon sekä päivittäisen kuidunsaannin lisäämiseen tarkoitettu Vi-Siblin ja ihotulehdusten hoitoon tarkoitettu Terracort-voide.

Muita itsehoitovalmisteita Suomessa ja maailmalla markkinoi Pfizer Consumer Healthcare. Suomen markkinoilla on Multi-tabs-, Idoform-, Imedeen- ja Thermacare-valmisteet.

Jokaiselle valmisteelle on laadittu valmisteyhteenveto. Se sisältää lääkkeen oikean käytön kannalta oleelliset asiat, jotka terveydenhuollon ammattilaisen on hyvä tietää. Lääkemarkkinoinnin tulee olla viimeisen hyväksytyn valmisteyhteenvedon mukaista. Pakkausseloste puolestaan on lääkkeen käyttäjälle tarkoitettu tiedote lääkkeestä ja sen oikeasta käytöstä. Se löytyy lääkepakkauksesta.