Pfizer tuo toivoa yli 100 lääkkeen valikoimalla

Tuo toivoa

Uusien alkuperäislääkkeiden kehittäminen on ydinosaamistamme. Tavoitteenamme on tuoda potilaiden käyttöön vuosittain useita uusia lääkeinnovaatioita, jotka vaikuttavat merkittävällä tavalla heidän elämäänsä.

Pfizerin valikoimaan kuuluu alkuperäislääkkeitä, biosimilaareja, rinnakkaislääkkeitä, itsehoitolääkkeitä ja muita itsehoitovalmisteita. Suomen markkinoilla on yli sata eri Pfizerin lääkettä ja sen lisäksi ei-lääkkeellisiä itsehoitovalmisteita.

Pfizer on yksi eniten tutkimukseen ja tuotekehitykseen investoivista lääkeyrityksistä maailmassa. Suuntaamme tutkimusta ja tuotekehitystä alueille, joilla on suuri tarve uusille hoidoille.

 

Alkuperäislääkkeitä ja rinnakkaislääkkeitä

Pfizer mahdollistaa myös patentin raukeamisen jälkeen laadukkaiden lääkkeiden saatavuuden potilaille. Valikoimaamme kuuluvat rinnakkaislääkkeet tulevat markkinoille, kun alkuperäislääkkeen patentin voimassaoloaika loppuu.

Pfizer tuottaa myös biosimilaareja. Lue lisää:

 

Itsehoitolääkkeitä ja -valmisteita

Itsehoitolääkkeistä tunnetuimpia tuotteitamme Suomen markkinoilla ovat hiivatulehduksen hoitoon tarkoitettu Diflucan ja ummetuksen hoitoon sekä päivittäisen kuidunsaannin lisäämiseen tarkoitettu Vi-Siblin.

Muita itsehoitovalmisteita Suomessa ja maailmalla markkinoi Pfizer Consumer Healthcare. 

Jokaiselle valmisteelle on laadittu valmisteyhteenveto. Se sisältää lääkkeen oikean käytön kannalta oleelliset asiat, jotka terveydenhuollon ammattilaisen on hyvä tietää. Lääkemarkkinoinnin tulee olla viimeisen hyväksytyn valmisteyhteenvedon mukaista. Pakkausseloste puolestaan on lääkkeen käyttäjälle tarkoitettu tiedote lääkkeestä ja sen oikeasta käytöstä. Se löytyy lääkepakkauksesta.