Ota yhteyttäOta yhteyttäPfizerProTerveyden tukena Sivustokartta
HomeAjankohtaistaTiedotteetNuorena sairastettu syöpä jättää jäljen ja koskettaa monia 
 
Nuorena sairastettu syöpä jättää jäljen ja koskettaa monia

6.11.2023 klo 8.30
 

Puhutaan syövästä -podcast-sarjan toinen tuotantokausi kuvaa lapsen syöpäsairauden kokonaisvaltaisuutta asiantuntijoiden, perheiden ja vertaisten voimin. Podcastit on tehty Sylva ry:n ja Pfizerin yhteistyönä.

   

Lapsen syöpä on pitkäkestoinen sairaus, joka jättää jäljen ihmiseen ja yhteiskuntaan. Se on sairaus, joka koskettaa potilaan ohella myös perhettä ja lähipiiriä.

Aiheeseen pureutuu Puhutaan syövästä -podcast-sarjan toinen tuotantokausi. Kuusi jaksoa sisältävä podcast-sarja kattaa aiheet lapsen sairastuminen syöpään, sen vaikutukset perheisiin, läheisiin sekä parisuhteisiin, nuorena sairastetun syöpäsairauden erityispiirteet, syövän myöhäisvaikutukset, palliatiivinen hoito ja kuolema. Jokaisessa jaksossa juontaja Nina Rahkolan johdolla ovat keskustelemassa sairauden tai tuen asiantuntija ja itse sairauden kokenut kokemusasiantuntija. Sarjassa kuullaan siis koskettavia ensikäden kokemuksia syöpään sairastumisesta ja elämästä sairauden kanssa, sekä tutkittua tietoa lapsena ja nuorena sairastetusta syövästä.

”Sylvan keskeisimmät tehtävät ovat lasten syöpiin liittyvän tiedon ja kokemusten tuominen kaikkien tietouteen. Tässä Puhutaan syövästä -podcast-sarjassa asiantuntijamme ja kokemusasiantuntijamme tarjoavat laajan kuvan lapsena ja nuorena sairastettuun syöpään liittyvistä kokemuksista ja tuntemuksista. Olemme hyvin iloisia, että olemme Pfizerin tuotantokumppanina tässä sarjassa ja uskomme, että kuulijat myös tulevat oppimaan ja liikuttumaan tämän sarjan äärellä”, kommentoi Sylvan toiminnanjohtaja Marika Aro.

"Meille Pfizerilla on tärkeää tukea suomalaisen yhteiskunnan terveystavoitteita ja potilaiden parasta mahdollista hoitoa. Tämä yhdessä rakennettu podcast-sarja on osa tätä kokonaisuutta: tavoitteenamme on sarjan avulla nostaa keskusteluun tärkeitä syöpään liittyviä teemoja ja tarjota kanava asiantuntijoille ja kokemusasiantuntijoille. Arvostamme suuresti yhteistyötä Sylva ry:n kanssa ja odotamme innolla tulevia yhteistyöhankkeitamme”, kertoo Pfizer Suomen toimitusjohtaja Sami Huilla.

Sylva on syöpäsairaiden lasten vanhempien perustama yhdistys, joka tarjoaa vertaistukea ja terapeuttista tukea valtakunnallisesti, sekä Sylva-säätiön kautta tutkii psykososiaalisen tuen vaikuttavuutta ja syöpäsairauden vaikutuksia sairastuneeseen ja tämän läheisiin. Sylva työskentelee sen eteen, että kaikki sairastuneet saisivat tarvitsemansa tuen ja voisivat elää terveen aikuisuuden.

Hyvä terveys on elintärkeää - niin yksilölle kuin yhteiskunnalle. Pfizerin tehtävänä on terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen kaikkialla maailmassa. Yhtenä maailman suurimmista lääkeyrityksistä Pfizerilla on ollut merkittävä rooli lääketieteen kehittämisessä. Työtä on kuitenkin vielä tehtävänä. Pfizer on mukana luomassa uusia, edistyksellisiä lääkehoitoja ja toimintatapoja muiden terveydenhuollon toimijoiden kanssa. Tavoitteenamme on mahdollistaa paras lääkehoito sitä tarvitseville.


Lisätiedot:

  • tutkimus- ja kehitysjohtaja Antti Karjalainen, Sylva ry, puh. 050 3743277, [email protected]
  • viestintä- ja varainhankintapäällikkö Sami Ruokangas, Sylva ry, puh. 050 361 7977, [email protected]
  • viestintäpäällikkö Jutta Joutseno, Pfizer, puh. 09 430 040 (vaihde)
PfizerProTerveyden tukena Sivustokartta Pfizer Tuotteet TutkimusVastuullisuusBlogitTiedotteetUutisetOta yhteyttäIlmoita haittavaikutuksestaVerkkopalvelun käyttöehdotSosiaalisen median kanavien käyttöehdotYksityisyyttä koskevat periaatteetEvästeiden käyttöIlmoittaminen haittavaikutuksesta
Jos haluat ilmoittaa Pfizerin tuotteeseen liittyvästä haittavaikutuksesta, voit lähettää tiedot lomakkeella Ilmoita haittavaikutuksesta tai ottamalla yhteyttä puhelimitse: +358 (0) 9 430 040.

©Pfizer Ltd. 2024 Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla mainittujen tuotteiden merkinnät voivat vaihdella maittain.