Ota yhteyttäOta yhteyttäPfizerProTerveyden tukena Sivustokartta
YhteystiedotHomeYhteystiedot

Pfizerin pääkonttori sijaitsee Helsingin Munkkiniemessä.
 

Käyntiosoite


Pfizer
Tietokuja 4
00330 Helsinki
Puh. (09) 430 040

Ajo-ohjeet


Pfizerin toimisto sijaitsee Munkkiniemessä, noin kuuden kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Keskustan suunnasta pääset Tietokujalle esimerkiksi Mannerheimintien, Tukholmankadun, Paciuksenkadun ja Huopalahdentien kautta.
 

Pysäköinti


Jos tulet toimistollemme autolla, toimiston edessä on parkkiruutuja.
 

Julkiset liikenneyhteydet


Toimistollemme pääsee lukuisilla julkisen liikenteen yhteyksillä. Lähin pysäkkimme on Lokkalantien pysäkki.

Katso tarkemmat reittiohjeet Helsingin seudun liikenteen Reittioppaasta.
 

Pfizer Oy


Sami Huilla, toimitusjohtaja
 

Viestinnän, median ja potilasjärjestöjen yhteyshenkilö


Jutta Joutseno, viestintä- ja yhteiskuntasuhdepäällikkö, puh. (09) 430 040
 

Haittavaikutuksista ilmoittaminen


Lääketurvayksikkö
Jos haluat ilmoittaa Pfizerin tuotteeseen liittyvästä haittavaikutuksesta, voit lähettää tiedot lomakkeella Ilmoita haittavaikutuksesta tai ottamalla yhteyttä puhelimitse: +358 (0) 9 430 040.
 

Tuotelaatuun liittyvät kysymykset


Pasi Virta, vastuunalainen johtaja, puh. (09) 430 040
 

Lääketieteellinen tietopalvelu (Pfizer Medical Information)


Lääkkeiden määräämiseen ja toimittamiseen oikeutetut terveydenhuollon ammattihenkilöt voivat hakea tietoa Pfizerin lääkevalmisteista kirjautumalla Pfizer Medical Information.

Kaikki terveydenhuollon ammattilaiset voivat lähettää Pfizerin lääkevalmisteeseen liittyvän kysymyksen nettilomakkeen kautta tai ottaa yhteyttä puhelimitse (09) 430 040 tai sähköpostitse [email protected].
 

Mistä löytyy tietoa Pfizerin tuotteista


Lääkkeen käyttäjät (kuluttajat)

  • Jos olet lääkkeen käyttäjä (kuluttaja), on oma hoitava lääkärisi tai muu terveydenhuollon ammattilainen paras henkilö neuvomaan sinua hoitoosi liittyvissä kysymyksissä. 

  • Pfizerin pakkausselosteet löytyvät osoitteesta https://laakeinfo.fi/

  • Pfizerin lääkkeen käyttäjille on myös joidenkin lääkkeiden osalta tukimateriaalia potilasosiossa osoitteessa: https://www.terveydentukena.fi (kirjautumisen takana). 


Terveydenhuollon ammattilaiset

  • Lääkärit ja farmasistit

    • Lääkäreille ja farmasisteille löytyy lääkkeiden oikeaan ja turvalliseen käyttöön ohjaavia opasmateriaaleja sekä ladattavia lääkkeen määrääjän oppaita ja tietoa Pfizerin lääkkeistä PfizerProsta: https://www.pfizerpro.fi/ (kirjautumisen takana).

  • Hoitajat 

    • Hoitajat voivat ladata Pfizerin lääkkeiden oikeaan ja turvalliseen käyttöön ohjaavia opasmateriaaleja hoitajille tarkoitetusta osiosta osoitteesta  https://www.terveydentukena.fi (kirjautumisen takana).

Whistleblower-ilmoituskanava


Whistleblower- eli ilmoituskanavasääntelyn tarkoituksena on taata, että yrityksessä on saatavilla kanava, jonka kautta voidaan ilmoittaa väärinkäytösepäilyistä, sääntelyn vastaisesta toiminnasta tai muista rikkomuksista. Pfizerin ilmoituskanava Suomessa on: [email protected]. Tutustuthan tietosuojaselosteeseen: tietosuojaseloste
 

Muut tiedustelut


Puhelin: (09) 430 040
Sähköposti: [email protected]

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Pfizer

Tietoa tavaran- ja palveluntuottajille
PfizerProTerveyden tukena Sivustokartta Pfizer Tuotteet TutkimusVastuullisuusBlogitTiedotteetUutisetOta yhteyttäIlmoita haittavaikutuksestaVerkkopalvelun käyttöehdotSosiaalisen median kanavien käyttöehdotYksityisyyttä koskevat periaatteetEvästeiden käyttöIlmoittaminen haittavaikutuksesta
Jos haluat ilmoittaa Pfizerin tuotteeseen liittyvästä haittavaikutuksesta, voit lähettää tiedot lomakkeella Ilmoita haittavaikutuksesta tai ottamalla yhteyttä puhelimitse: +358 (0) 9 430 040.

©Pfizer Ltd. 2024 Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla mainittujen tuotteiden merkinnät voivat vaihdella maittain.