Ota yhteyttäOta yhteyttäPfizerProTerveyden tukena Sivustokartta
HomeAjankohtaistaUutisetPfizer mukana mahdollistamassa maailman ensimmäistä kestävän farmasian professuuriaPfizer mukana mahdollistamassa maailman ensimmäistä kestävän farmasian professuuria

2.2.2023 klo 08.00

Pfizer Suomi tuki syksyllä 2021 lahjoituksella Helsingin yliopiston lääketieteet ja farmasia -koulutusalaa. Helsingin yliopisto ohjasi lahjoituksen maailman ensimmäisen kestävän farmasian professuurin perustamista tukevaan rahastoon. Nyt uusi professuuri on toteutumassa, ja uutta professoria lähdetään rekrytoimaan kevään kuluessa.

– Lääkealan ympäristövaikutusten vähentäminen on erittäin tärkeää ja lääketieteen ja farmasian opetuksella ja tutkimuksella on kokonaisuudessa oma merkittävä roolinsa, sanoo Pfizer Oy:n toimitusjohtaja Sami Huilla.

– Olemme Pfizerilla sitoutuneet pitkäjänteisesti edistämään kestävää kehitystä. Ilmastotavoitteenamme on saavuttaa nollapäästötaso vuoteen 2040 mennessä. On tärkeää, että lääketieteen ja farmasian alalla voidaan viedä läpi yhteistyöhankkeita ja tutkimusprojekteja kestävän kehityksen edistämiseksi. Onkin erittäin hienoa, että tämä professuuri alkaa juuri Suomessa, Huilla kertoo.

Lue lisää: 

PfizerProTerveyden tukena Sivustokartta Pfizer Tuotteet TutkimusVastuullisuusBlogitTiedotteetUutisetOta yhteyttäIlmoita haittavaikutuksestaVerkkopalvelun käyttöehdotSosiaalisen median kanavien käyttöehdotYksityisyyttä koskevat periaatteetEvästeiden käyttöIlmoittaminen haittavaikutuksesta
Jos haluat ilmoittaa Pfizerin tuotteeseen liittyvästä haittavaikutuksesta, voit lähettää tiedot lomakkeella Ilmoita haittavaikutuksesta tai ottamalla yhteyttä puhelimitse: +358 (0) 9 430 040.

©Pfizer Ltd. 2024 Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla mainittujen tuotteiden merkinnät voivat vaihdella maittain.