Ota yhteyttäOta yhteyttäPfizerProTerveyden tukena Sivustokartta
HomeAjankohtaistaUutisetTutustu uusiin syövästä kertoviin videoihinTutustu uusiin syövästä kertoviin videoihin

30.1.2023 klo 09.00

Mikä on syöpä? Mikä on etäpesäke eli metastaasi? Miten syöpää hoidetaan – mitä ovat solunsalpaajahoito, kohdennettu hoito, immunoterapia tai hormonaalinen lääkehoito? Entä miten kertoa syövästä lapselle? Tai kuinka syöpään sairastunutta voi tukea? Näistä kaikista aiheista voit nyt katsoa uuden napakan infovideon.

  • Yleisesti syövästä kertovat videot ovat katsottavissa Terveyden tukena -sivustollamme: Mikä on syöpä

  • Syövän lääkehoidoista kertovat videot löydät täältä: Syövän hoito

  • Syöpään sairastuneen läheisille sekä lasten kanssa keskustelun tueksi suunnitellut videot voit katsoa Terveyden tukena -sivustoltamme täältä: Yleistä syövästä

4.2. on maailman syöpäpäivä

 

Suomessa todetaan vuosittain noin 35 000 uutta syöpätapausta. Miehillä yleisimmät syöpätyypit ovat eturauhassyöpä, suolistosyöpä ja keuhkosyöpä. Naisilla puolestaan todetaan eniten rintasyöpää, suolistosyöpiä ja keuhkosyöpää.

Me Pfizerilla pyrimme antamaan sairastaville toivoa ja hoitohenkilökunnalle työkaluja. Uusien hoitomuotojen avulla voimme tarjota syöpää sairastaville sekä heidän läheisilleen mahdollisuuden nauttia yhteisistä, merkittävistä hetkistä. 

PfizerProTerveyden tukena Sivustokartta Pfizer Tuotteet TutkimusVastuullisuusBlogitTiedotteetUutisetOta yhteyttäIlmoita haittavaikutuksestaVerkkopalvelun käyttöehdotSosiaalisen median kanavien käyttöehdotYksityisyyttä koskevat periaatteetEvästeiden käyttöIlmoittaminen haittavaikutuksesta
Jos haluat ilmoittaa Pfizerin tuotteeseen liittyvästä haittavaikutuksesta, voit lähettää tiedot lomakkeella Ilmoita haittavaikutuksesta tai ottamalla yhteyttä puhelimitse: +358 (0) 9 430 040.

©Pfizer Ltd. 2024 Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla mainittujen tuotteiden merkinnät voivat vaihdella maittain.