Ota yhteyttäOta yhteyttäPfizerProTerveyden tukena Sivustokartta
HomeAjankohtaistaUutisetUusi antibioottiresistenssistä kertova elokuvaUusi antibioottiresistenssistä kertova elokuva

7.9.2023 klo 14.00

Antibioottiresistenssi (mikrobilääkeresistenssi – antimicrobial resistance, AMR) voi vaikuttaa kaikenikäisiin ihmisiin kaikkialla maailmassa, ja sen leviämistä vastaan on ensiarvoisen tärkeää taistella. Olemme Pfizerilla sitoutuneet hidastamaan antibioottiresistenssin leviämistä. Portfoliossamme on useita infektiolääkkeitä ja uusia tutkitaan koko ajan. Pyrimme myös tuomaan esiin antibioottiresistenssiin liittyviä uhkia ja riskejä, sekä ennen kaikkea myös ratkaisukeinoja.

Olemme mukana Race Against Resistance -elokuvassa, jonka BBC StoryWorks Commercial Productions on tehnyt. Race Against Resistance on 30 minuutin pituinen elokuva, jota sponsoroivat Pfizer, Shionogi, MSD ja AMR Action Fund. Ensi-ilta oli 5.9.2023.

Elokuvassa käsitellään antibioottiresistenssiä ja sitä, mitä sen torjumiseksi tehdään, esitellen henkilöitä, jotka ovat tämän taistelun eturintamassa. Mukana on myös tarinoita ihmisistä, jotka ovat kokeneet lääkkeille vastustuskykyisten infektioiden realiteetit, sekä kerrotaan edistysaskelista, joita antibioottiresistenssin vastaisessa taistelussa on saavutettu. Esimerkkeinä näistä ovat mm. faagihoitojen kehittäminen sekä uudenlaisen antibioottien hinnoittelumallin käyttöönotto Iso-Britannian NHS:n pilottiohjelmassa.

Katso englanninkielinen elokuva tästä: LINKKI (vie BBC StoryWorksin YouTube-kanavalle)

PfizerProTerveyden tukena Sivustokartta Pfizer Tuotteet TutkimusVastuullisuusBlogitTiedotteetUutisetOta yhteyttäIlmoita haittavaikutuksestaVerkkopalvelun käyttöehdotSosiaalisen median kanavien käyttöehdotYksityisyyttä koskevat periaatteetEvästeiden käyttöIlmoittaminen haittavaikutuksesta
Jos haluat ilmoittaa Pfizerin tuotteeseen liittyvästä haittavaikutuksesta, voit lähettää tiedot lomakkeella Ilmoita haittavaikutuksesta tai ottamalla yhteyttä puhelimitse: +358 (0) 9 430 040.

©Pfizer Ltd. 2024 Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla mainittujen tuotteiden merkinnät voivat vaihdella maittain.