Ota yhteyttäOta yhteyttäPfizerProTerveyden tukena Sivustokartta
HomeAjankohtaistaUutisetUusi Puhutaan syövästä -podcast-sarjaUusi Puhutaan syövästä -podcast-sarja

09.05.2023 klo 09.00
 

Mitä lääkeväärennökset ovat?

Syöpädiagnoosi koskettaa koko perhettä monin tavoin. Puhutaan syövästä on Pfizerin julkaisema uusi podcast-sarja, joka tarjoaa tietoa ja tukea syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen. Sarja on tehty yhteistyössä Rintasyöpäyhdistyksen kanssa. Sarjan jaksoissa tavataan ihmisiä, joiden elämää syöpäsairaus on jollain tavalla koskettanut, sekä asiantuntijoita, joilta saadaan tietoa ja vinkkejä niihin hetkiin, joissa sairauden kohdatessa tarvitaan eniten tukea ja kannustusta. Podcasteissa keskitytään erityisesti siihen, mitä tapahtuu, kun jompikumpi perheen vanhemmista saa syöpädiagnoosin ja miten se vaikuttaa lapsiin ja perheen elämään. Kuusiosaisen podcast-sarjan juontaa Heidi Willman. 

Jaksot julkaistaan kevään ja alkukesän aikana Spotifyssa. 

Kuuntele Spotifyssa
PfizerProTerveyden tukena Sivustokartta Pfizer Tuotteet TutkimusVastuullisuusBlogitTiedotteetUutisetOta yhteyttäIlmoita haittavaikutuksestaVerkkopalvelun käyttöehdotSosiaalisen median kanavien käyttöehdotYksityisyyttä koskevat periaatteetEvästeiden käyttöIlmoittaminen haittavaikutuksesta
Jos haluat ilmoittaa Pfizerin tuotteeseen liittyvästä haittavaikutuksesta, voit lähettää tiedot lomakkeella Ilmoita haittavaikutuksesta tai ottamalla yhteyttä puhelimitse: +358 (0) 9 430 040.

©Pfizer Ltd. 2024 Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla mainittujen tuotteiden merkinnät voivat vaihdella maittain.