Pfizer toimii aktiivisesti Suomessa

Toimimme aktiivisesti Suomessa

Suomessa Pfizerin tärkeänä tehtävänä on varmistaa, että suomalaiset saavat parhaan mahdollisen lääkehoidon. Pfizer on yksi Suomen suurimmista lääkeyrityksistä ja toimimme aktiivisesti Suomessa. Meillä työskentelee noin 120 ihmistä ja Suomen markkinoilla on noin 80 Pfizerin eri lääkettä.

Vuonna 2021 Pfizerin Suomen liikevaihto oli 197,3 miljoonaa euroa.

Pfizer Oy:n toimitusjohtaja on Sami Huilla. Johtoryhmän kokoonpano löytyy täältä: Yhteystiedot

Pfizer on toiminut Suomessa vuodesta 1959. Toimitalomme sijaitsee Munkkiniemessä noin kuuden kilometrin päässä Helsingin ydinkeskustasta.

Tutkimustoimintaa ja yhteistyötä Suomessa

Pfizer tekee Suomessa kliinisiä lääketutkimuksia ja on mukana rahoittamassa useita julkisen ja yksityisen välisiä tutkimusyhteistyöhankkeita.

Pfizer toimii myös aktiivisesti suomalaisessa yhteiskunnassa, sillä terveyden kokonaisvaltainen edistäminen vaatii terveydenhuollon laajempaa kehittämistä ja uudenlaista yhteistyötä.

Teemme yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa eettisesti ja kunnioitamme kumppanimme arvoja. Keskustelemme esimerkiksi säännöllisesti viranomaisten ja päättäjien kanssa alastamme ja toimintaympäristöstämme.

Pfizer on myös osaltaan edistämässä kansallisen tutkimus- ja innovaatiotoiminnan kasvustrategian toteutumista. Sen tavoitteena on tuoda Suomeen lisää terveysalan investointeja ja talouskasvua.

Eettisyys on lähtökohta kaikelle Pfizerin toiminnalle. Olemme avoimia ja toimimme läpinäkyvästi.