Ota yhteyttäOta yhteyttäPfizerProTerveyden tukena Sivustokartta
Tietoa tavaran- ja
palveluntuottajille
HomePfizerTietoa tavaran- ja palveluntuottajille

Terveyden ylläpitämiseen, sairauden hoitoon, lääkkeisiin ja omaisen hoitoon liittyy usein paljon kysymyksiä ja tiedon tarvetta.

Laskutusohjeet

Pfizerille lähetetyissä laskuissa on selkeästi mainittava seuraavat asiat:

  • Pfizer Oy:n ilmoittama tilausnumero (numero on muotoa (PO) 1234567890)

  • Laskun numero ja päivämäärä

  • Laskutettavan tavaran/palvelun erittely, määrä ja yksikköhinta

  • Laskun loppusumma

  • Pfizerin yhteyshenkilön nimi

  • Laskuttavan yrityksen virallinen nimi ja osoite

  • Laskuttavan yrityksen Y-tunnus

  • Pankkiyhteystiedot

Pfizerin tekemän tavaran tai palvelun hankinnassa sovelletaan Suomen arvonlisä- ja kauppalainsäädäntöä. Maksun vastaanottaja ei joudu maksamaan pankkikuluja Pfizerin maksusuorituksesta.

Laskutusosoite

Laskut toivotaan sähköpostitse PDF-muodossa osoitteeseen: [email protected]

Pfizer Oy
PO BOX 247
Bubenské náměstí 306/13
17004 Prague
Czech Republic

Osoitteisiin ei tule lähettää muuta päivittäisasiointiin liittyvää sähköpostia tai postia. Lisätietoja saat Pfizerin yhteyshenkilöltäsi.

Tilausnumero

Laskutusta varten tarvitaan Pfizerin tilausnumero. Tilausnumero sisältyy jokaiseen ostotilaukseen, joka on tehty Pfizerin käyttämässä sähköisessä hankintajärjestelmässä.

Tilausnumeron tulee näkyä selvästi kaikissa Pfizerille lähetetyissä laskuissa, jotta maksuliikenne sujuu ilman viivästyksiä. Tilausnumero on mainittava myös kaikissa laskuihin liittyvissä mahdollisissa hyvityslaskuissa.

Ilman tilausnumeroa lähetetyt laskut palautetaan toimittajalle, eikä niiden käsittelyä maksuajan puitteissa voida taata. Puutteellisen laskun maksun myöhästymisestä vastaa laskun lähettäjä.

Mikäli ette ole saaneet tilausnumeroa laskullenne tai laskun tietoihin tulee muutoksia Pfizerin antaman tilausvahvistuksen jälkeen, tulee asiasta ilmoittaa Pfizerin yhteyshenkilölle viipymättä ja ennen alkuperäisestä tilauksesta poikkeavan laskun lähettämistä Pfizerille.

Y-tunnus

Pfizer Oy: 0194053-9

Kansainvälisiltä sivuiltamme löytyvät Terms and Conditions (englanniksi). 

Yhteydenotot

Lisätietoja laskutuskäytäntöihin tai laskun maksuun liittyvistä asioista saat omalta Pfizerin yhteyshenkilöltäsi. Jos yrityksenne yhteystietoihin tulee muutoksia, muistathan ilmoittaa siitä Pfizerin yhteyshenkilöllesi.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Pfizer

Pfizer Suomen sivustot ja sosiaalisen median kanavat 

We've implemented an unprecedented, comprehensive preparedness plan to control our site operations. Here's the latest.

PfizerProTerveyden tukena Sivustokartta Pfizer Tuotteet TutkimusVastuullisuusBlogitTiedotteetUutisetOta yhteyttäIlmoita haittavaikutuksestaVerkkopalvelun käyttöehdotSosiaalisen median kanavien käyttöehdotYksityisyyttä koskevat periaatteetEvästeiden käyttöIlmoittaminen haittavaikutuksesta
Jos haluat ilmoittaa Pfizerin tuotteeseen liittyvästä haittavaikutuksesta, voit lähettää tiedot lomakkeella Ilmoita haittavaikutuksesta tai ottamalla yhteyttä puhelimitse: +358 (0) 9 430 040.

©Pfizer Ltd. 2024 Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla mainittujen tuotteiden merkinnät voivat vaihdella maittain.