Tietoa tavaran- ja palveluntuottajille

Tietoa tavaran- ja palveluntuottajille

Pfizer toimii eettisesti, avoimesti ja läpinäkyvästi. Edellytämme samanlaista toimintaa myös yhteistyökumppaneiltamme.

Alta löytyy tietoa nykyisille ja myös mahdollisille tuleville tavaran- ja palveluntuottajillemme. Tietoa on muun muassa Pfizerin laskutuksesta, yhteystiedoista ja muista hankintoihin liittyvistä asioista.

Laskutusohjeet

Pfizerille lähetetyissä laskuissa on selkeästi mainittava seuraavat asiat:

  • Pfizer Oy:n ilmoittama tilausnumero (numero on muotoa (PO) 1234567890)
  • Laskun numero ja päivämäärä
  • Laskutettavan tavaran/palvelun erittely, määrä ja yksikköhinta
  • Laskun loppusumma
  • Pfizerin yhteyshenkilön nimi
  • Laskuttavan yrityksen virallinen nimi ja osoite
  • Laskuttavan yrityksen Y-tunnus
  • Pankkiyhteystiedot

Pfizerin tekemän tavaran tai palvelun hankinnassa sovelletaan Suomen arvonlisä- ja kauppalainsäädäntöä. Maksun vastaanottaja ei joudu maksamaan pankkikuluja Pfizerin maksusuorituksesta.

Laskutusosoite 

Laskut toivotaan sähköpostitse PDF-muodossa osoitteeseen: [email protected]

Postitse toimitettavien laskujen osoite on:

Pfizer Oy
PO BOX 247
Bubenské náměstí 306/13
17004 Prague
Czech Republic

Osotteisiin ei tule lähettää muuta päivittäisasiointiin liittyvää sähköpostia tai postia. Lisätietoja saat Pfizerin yhteyshenkilöltäsi.

Tilausnumero

Laskutusta varten tarvitaan Pfizerin tilausnumero. Tilausnumero sisältyy jokaiseen ostotilaukseen, joka on tehty Pfizerin käyttämässä sähköisessä hankintajärjestelmässä.

Tilausnumeron tulee näkyä selvästi kaikissa Pfizerille lähetetyissä laskuissa, jotta maksuliikenne sujuu ilman viivästyksiä. Tilausnumero on mainittava myös kaikissa laskuihin liittyvissä mahdollisissa hyvityslaskuissa.

Ilman tilausnumeroa lähetetyt laskut palautetaan toimittajalle, eikä niiden käsittelyä maksuajan puitteissa voida taata. Puutteellisen laskun maksun myöhästymisestä vastaa laskun lähettäjä.

Mikäli ette ole saaneet tilausnumeroa laskullenne tai laskun tietoihin tulee muutoksia Pfizerin antaman tilausvahvistuksen jälkeen, tulee asiasta ilmoittaa Pfizerin yhteyshenkilölle viipymättä ja ennen alkuperäisestä tilauksesta poikkeavan laskun lähettämistä Pfizerille.

Y-tunnus

Pfizer Oy: 0194053-9

 

Kansainvälisiltä sivuiltamme löytyvät Terms and Conditions (englanniksi). 

 

Yhteydenotot

Lisätietoja laskutuskäytäntöihin tai laskun maksuun liittyvistä asioista saat omalta Pfizerin yhteyshenkilöltäsi. Jos yrityksenne yhteystietoihin tulee muutoksia, muistathan ilmoittaa siitä Pfizerin yhteyshenkilöllesi.