Ura Pfizerilla

Ura Pfizerilla

Pfizer työllistää Suomessa noin 120 työntekijää ja maailmalla noin 90 000. Kehitämme työtapojamme ja koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti. Työntekijöidemme hyvinvointi ja sitoutuneisuus yritykseemme on meille tärkeää.

Avoimet työpaikat Suomessa ja maailmalla

Näet lisää tietoa uramahdollisuuksista ja kaikki avoinna olevat työpaikkamme Suomessa ja maailmalla Pfizer Careers -sivulta.

Harjoittelupaikat ja lopputyöt

Koska valtaosa työtehtävistämme vaatii pidempiaikaista perehdytystä, emme yleensä pysty tarjoamaan sijaisuuksia tai opiskeluihin liittyviä lopputyöpaikkoja.

Pidempiä harjoittelujaksoja meillä on avoinna satunnaisesti. Näiden jaksojen pituus on yleensä vähintään kuusi kuukautta.

Usein kysytyt kysymykset

Millaisia työtehtäviä Pfizerilla on Suomessa?

Meillä työskentelee esimerkiksi tuotespesialisteja, lääketieteellisiä asiantuntijoita ja asiakkuuspäälliköitä.

Lisäksi meillä on tehtäviä, jotka liittyvät esimerkiksi kliiniseen tutkimukseen, myyntilupa-asioihin ja rekisteröintiin, hinta- ja korvattavuusasioihin, lääketieteelliseen informaatioon sekä lääketurvallisuuteen.

Talostamme löytyy myös liiketoiminnan tukitoimintoja, kuten talous, logistiikka, IT, viestintä ja HR.

Minkälaisia ihmisiä Pfizer hakee?

Koulutustaustaa tärkeämpää meille on pfizerilainen arvomaailma ja oikea asenne. Meillä työskentelee muun muassa sairaanhoitajia, ekonomeja, farmaseutteja, proviisoreita, tradenomeja ja lääkäreitä. Tarkemmat tehtävien vaatimat edellytykset löydät aina kunkin avoimen työpaikan ilmoituksesta.

Miksi kannattaa hakea töihin Pfizerille?

Panostamme jatkuvasti työskentelytapojemme kehittämiseen ja henkilöstömme koulutukseen. Työsuhteen alkuvaiheessa järjestämme jokaiselle pfizerilaiselle laajan perehdytyskoulutuksen, jonka jälkeen koulutus jatkuu koko työuran ajan.

Huolehdimme henkilöstömme työtyytyväisyydestä ja viihtyvyydestä. Lisäksi huomioimme hyvät työsuoritukset kilpailukykyisen palkitsemisjärjestelmän avulla.

Mistä saan lisää tietoa Pfizerista työnantajana?

Lisätietoa löydät osoitteesta Pfizer Careers.