Ota yhteyttäOta yhteyttäPfizerProTerveyden tukena Sivustokartta
Ura PfizerillaHomePfizerUra Pfizerilla

Pfizer työllisti Suomessa vuonna 2023 noin 110 työntekijää ja maailmalla pfizerilaisia on noin 83 000. Kehitämme työtapojamme ja koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti. Työntekijöidemme hyvinvointi ja sitoutuneisuus yritykseemme on meille tärkeää. Huolehdimme henkilöstömme työtyytyväisyydestä ja tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen.

Pfizerilla pidämme tärkeänä monimuotoista ja työntekijöitä osallistavaa työympäristöä. Uskomme siihen, että osallistavuus saa aikaan kannustavan työilmapiirin, joka edistää innovatiivista ajattelua ja johtaa parempiin tuloksiin. Työntekijöidemme monipuolinen tausta ja kokemus auttavat meitä ymmärtämään paremmin potilaiden ja terveydenhuollon tarpeita sekä vastaamaan niihin.

Avoimet työpaikat Suomessa ja maailmalla

Näet lisää tietoa uramahdollisuuksista ja kaikki avoinna olevat työpaikkamme Suomessa ja maailmalla Pfizer Careers -sivulta.

Harjoittelupaikat ja lopputyöt

Koska valtaosa työtehtävistämme vaatii pidempiaikaista perehdytystä, emme yleensä pysty tarjoamaan sijaisuuksia tai opiskeluihin liittyviä lopputyöpaikkoja.

Pidempiä harjoittelujaksoja meillä on avoinna satunnaisesti. Näiden jaksojen pituus on yleensä vähintään kuusi kuukautta.

Usein kysytyt kysymykset

Millaisia työtehtäviä Pfizerilla on Suomessa?
Meillä työskentelee esimerkiksi tuotespesialisteja, lääketieteellisiä asiantuntijoita ja asiakkuuspäälliköitä.

Lisäksi meillä on tehtäviä, jotka liittyvät esimerkiksi kliiniseen tutkimukseen, myyntilupa-asioihin ja rekisteröintiin, hinta- ja korvattavuusasioihin, lääketieteelliseen informaatioon sekä lääketurvallisuuteen.

Talostamme löytyy myös liiketoiminnan tukitoimintoja, kuten talous, logistiikka, IT, viestintä ja HR.

Minkälaisia ihmisiä Pfizer hakee?
Koulutustaustaa tärkeämpää meille on pfizerilainen arvomaailma ja oikea asenne. Meillä työskentelee muun muassa sairaanhoitajia, ekonomeja, farmaseutteja, proviisoreita, tradenomeja ja lääkäreitä. Tarkemmat tehtävien vaatimat edellytykset löydät aina kunkin avoimen työpaikan ilmoituksesta.

Miksi kannattaa hakea töihin Pfizerille?

Panostamme jatkuvasti työskentelytapojemme kehittämiseen ja henkilöstömme koulutukseen. Työsuhteen alkuvaiheessa järjestämme jokaiselle pfizerilaiselle laajan perehdytyskoulutuksen, jonka jälkeen koulutus jatkuu koko työuran ajan.

Huolehdimme henkilöstömme työtyytyväisyydestä ja viihtyvyydestä. Lisäksi huomioimme hyvät työsuoritukset kilpailukykyisen palkitsemisjärjestelmän avulla.


Mistä saan lisää tietoa Pfizerista työnantajana?
Lisätietoa löydät osoitteesta Pfizer Careers.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Pfizer

Arvot ja yrityskulttuuri

We've implemented an unprecedented, comprehensive preparedness plan to control our site operations. Here's the latest.

Pfizer

Toimimme aktiivisesti Suomessa

We've implemented an unprecedented, comprehensive preparedness plan to control our site operations. Here's the latest.

PfizerProTerveyden tukena Sivustokartta Pfizer Tuotteet TutkimusVastuullisuusBlogitTiedotteetUutisetOta yhteyttäIlmoita haittavaikutuksestaVerkkopalvelun käyttöehdotSosiaalisen median kanavien käyttöehdotYksityisyyttä koskevat periaatteetEvästeiden käyttöIlmoittaminen haittavaikutuksesta
Jos haluat ilmoittaa Pfizerin tuotteeseen liittyvästä haittavaikutuksesta, voit lähettää tiedot lomakkeella Ilmoita haittavaikutuksesta tai ottamalla yhteyttä puhelimitse: +358 (0) 9 430 040.

©Pfizer Ltd. 2024 Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla mainittujen tuotteiden merkinnät voivat vaihdella maittain.