Pfizer tuo toivoa noin 80 lääkkeen valikoimalla

Tuo toivoa

Uusien alkuperäislääkkeiden kehittäminen on ydinosaamistamme. Tavoitteenamme on tuoda potilaiden käyttöön vuosittain useita uusia lääkeinnovaatioita, jotka vaikuttavat merkittävällä tavalla heidän elämäänsä.

Pfizerin valikoimaan kuuluu alkuperäislääkkeitä, biosimilaareja ja itsehoitolääkkeitä. Suomen markkinoilla on noin 80 eri Pfizerin lääkettä.

Pfizer on yksi eniten tutkimukseen ja tuotekehitykseen investoivista lääkeyrityksistä maailmassa. Suuntaamme tutkimusta ja tuotekehitystä alueille, joilla on suuri tarve uusille hoidoille.

 

Alkuperäislääkkeitä ja rinnakkaislääkkeitä

Pfizer mahdollistaa myös patentin raukeamisen jälkeen laadukkaiden lääkkeiden saatavuuden potilaille. Valikoimaamme kuuluvat rinnakkaislääkkeet tulevat markkinoille, kun alkuperäislääkkeen patentin voimassaoloaika loppuu.

Pfizer tuottaa myös biosimilaareja. Lue lisää:

 

Jokaiselle valmisteelle on laadittu valmisteyhteenveto. Se sisältää lääkkeen oikean käytön kannalta oleelliset asiat, jotka terveydenhuollon ammattilaisen on hyvä tietää. Lääkemarkkinoinnin tulee olla viimeisen hyväksytyn valmisteyhteenvedon mukaista. Pakkausseloste puolestaan on lääkkeen käyttäjälle tarkoitettu tiedote lääkkeestä ja sen oikeasta käytöstä. Se löytyy lääkepakkauksesta.