Ota yhteyttäOta yhteyttäPfizerProTerveyden tukena Sivustokartta
Pfizer tuo toivoa noin 80 lääkkeen valikoimallaHomeTuotteetPfizer tuo toivoa noin 80 lääkkeen valikoimallaHae tuotteitaHaulla tai tuotelistasta löydät Pfizerin Suomen markkinoilla olevat lääkkeet ja niiden valmisteyhteenvedot PDF-muodossa. Tuotelista A–Ö

Uusien alkuperäislääkkeiden kehittäminen on ydinosaamistamme. Tavoitteenamme on tuoda potilaiden käyttöön vuosittain useita uusia lääkeinnovaatioita, jotka vaikuttavat merkittävällä tavalla heidän elämäänsä.

Pfizerin valikoimaan kuuluu alkuperäislääkkeitä, biosimilaareja ja itsehoitolääkkeitä. Suomen markkinoilla on noin 80 eri Pfizerin lääkettä.

Pfizer on yksi eniten tutkimukseen ja tuotekehitykseen investoivista lääkeyrityksistä maailmassa. Suuntaamme tutkimusta ja tuotekehitystä alueille, joilla on suuri tarve uusille hoidoille.

Alkuperäislääkkeitä ja rinnakkaislääkkeitä


Pfizer mahdollistaa myös patentin raukeamisen jälkeen laadukkaiden lääkkeiden saatavuuden potilaille. Valikoimaamme kuuluvat rinnakkaislääkkeet tulevat markkinoille, kun alkuperäislääkkeen patentin voimassaoloaika loppuu.

Pfizer tuottaa myös biosimilaareja. Lue lisää:

Jokaiselle valmisteelle on laadittu valmisteyhteenveto. Se sisältää lääkkeen oikean käytön kannalta oleelliset asiat, jotka terveydenhuollon ammattilaisen on hyvä tietää. Lääkemarkkinoinnin tulee olla viimeisen hyväksytyn valmisteyhteenvedon mukaista. Pakkausseloste puolestaan on lääkkeen käyttäjälle tarkoitettu tiedote lääkkeestä ja sen oikeasta käytöstä. Se löytyy lääkepakkauksesta.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Tuotteet

Mitä ovat biologiset lääkkeet ja biosimilaarit?

We've implemented an unprecedented, comprehensive preparedness plan to control our site operations. Here's the latest.

Tutkimus

Useita merkittäviä lääkeinnovaatioita

We've implemented an unprecedented, comprehensive preparedness plan to control our site operations. Here's the latest.

Pfizer

Uusilla innovaatioilla parempaa terveyttä

We've implemented an unprecedented, comprehensive preparedness plan to control our site operations. Here's the latest.

PfizerProTerveyden tukena Sivustokartta Pfizer Tuotteet TutkimusVastuullisuusBlogitTiedotteetUutisetOta yhteyttäIlmoita haittavaikutuksestaVerkkopalvelun käyttöehdotSosiaalisen median kanavien käyttöehdotYksityisyyttä koskevat periaatteetEvästeiden käyttöIlmoittaminen haittavaikutuksesta
Jos haluat ilmoittaa Pfizerin tuotteeseen liittyvästä haittavaikutuksesta, voit lähettää tiedot lomakkeella Ilmoita haittavaikutuksesta tai ottamalla yhteyttä puhelimitse: +358 (0) 9 430 040.

©Pfizer Ltd. 2024 Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla mainittujen tuotteiden merkinnät voivat vaihdella maittain.