Ota yhteyttäOta yhteyttäPfizerProTerveyden tukena Sivustokartta
TuotelistaHomeTuotteetTuotelista

Alla on listattu Pfizerin Suomen markkinoilla olevat lääkkeet. Taulukosta voit avata tietyn tuotteen valmisteyhteenvedon PDF-muodossa.

Valmisteyhteenveto sisältää lääkkeen käytön kannalta oleelliset asiat, jotka terveydenhuollon ammattilaisen on hyvä tietää. Lääkemarkkinoinnin tulee olla viimeisen hyväksytyn valmisteyhteenvedon mukaista. Pakkausseloste on lääkkeen käyttäjälle tarkoitettu tiedote lääkkeestä ja sen oikeasta käytöstä. Pakkausselosteet löytyvät osoitteesta https://laakeinfo.fi/.

Lääketieteellinen tietopalvelu (Pfizer medical information)

Lääkkeiden määräämiseen ja toimittamiseen oikeutetut terveydenhuollon ammattihenkilöt voivat hakea tietoa Pfizerin lääkevalmisteista kirjautumalla Pfizer Medical Information -sivustolle https://www.pfizermedicalinformation.fi/.

Kaikki terveydenhuollon ammattilaiset voivat lähettää Pfizerin lääkevalmisteeseen liittyvän kysymyksen nettilomakkeen kautta https://pmiform.com/HCP/FI?site_code=e-fin, tai ottaa yhteyttä puhelimitse (09) 430 040 tai sähköpostitse [email protected].

Mistä löytyy tietoa Pfizerin tuotteista

Lääkkeen käyttäjät (kuluttajat)

  • Jos olet lääkkeen käyttäjä (kuluttaja), on oma hoitava lääkärisi tai muu terveydenhuollon ammattilainen paras henkilö neuvomaan sinua hoitoosi liittyvissä kysymyksissä. 

  • Pfizerin pakkausselosteet löytyvät osoitteesta https://laakeinfo.fi/.

  • Pfizerin lääkkeen käyttäjille on myös joidenkin lääkkeiden osalta tukimateriaalia potilasosiossa osoitteessa: https://www.terveydentukena.fi (kirjautumisen takana).


Terveydenhuollon ammattilaiset

  • Lääkärit ja farmasistit

    • Lääkäreille ja farmasisteille löytyy lääkkeiden oikeaan ja turvalliseen käyttöön ohjaavia opasmateriaaleja sekä ladattavia lääkkeen määrääjän oppaita ja tietoa Pfizerin lääkkeistä PfizerProsta: https://www.pfizerpro.fi/ (kirjautumisen takana).

  • Hoitajat 

    • Hoitajat voivat ladata Pfizerin lääkkeiden oikeaan ja turvalliseen käyttöön ohjaavia opasmateriaaleja hoitajille tarkoitetusta osiosta osoitteesta  https://www.terveydentukena.fi (kirjautumisen takana).

TuotelistausVieressä on listattu Pfizerin Suomen markkinoilla olevat lääkkeet. Listasta voit avata tietyn tuotteen valmisteyhteenvedon PDF-muodossa.
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Tuotteet

Lääketurvallisuus

We've implemented an unprecedented, comprehensive preparedness plan to control our site operations. Here's the latest.

Tuotteet

Tuomme toivoa koko elinkaaren ajalle

We've implemented an unprecedented, comprehensive preparedness plan to control our site operations. Here's the latest.

PfizerProTerveyden tukena Sivustokartta Pfizer Tuotteet TutkimusVastuullisuusBlogitTiedotteetUutisetOta yhteyttäIlmoita haittavaikutuksestaVerkkopalvelun käyttöehdotSosiaalisen median kanavien käyttöehdotYksityisyyttä koskevat periaatteetEvästeiden käyttöIlmoittaminen haittavaikutuksesta
Jos haluat ilmoittaa Pfizerin tuotteeseen liittyvästä haittavaikutuksesta, voit lähettää tiedot lomakkeella Ilmoita haittavaikutuksesta tai ottamalla yhteyttä puhelimitse: +358 (0) 9 430 040.

©Pfizer Ltd. 2024 Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla mainittujen tuotteiden merkinnät voivat vaihdella maittain.