Ota yhteyttäOta yhteyttäPfizerProTerveyden tukena Sivustokartta
Pfizer vaikuttaa
yhteiskunnassa
HomeVastuullisuusPfizer vaikuttaa yhteiskunnassa

Ennakkoluuloton yhteistyö julkisten ja yksityisten toimijoiden välillä tukee terveydenhuollon kehittämistä Suomessa. Yhteistyö tulee toteuttaa lain mukaan ja läpinäkyvästi.

Pfizer haluaa olla mukana kehittämässä suomalaista terveydenhuoltoa ja toimimmekin aktiivisesti suomalaisessa yhteiskunnassa. Teemme yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa eettisesti ja kunnioitamme kumppanimme arvoja.

Keskustelemme esimerkiksi säännöllisesti viranomaisten ja päättäjien kanssa alastamme ja toimintaympäristöstämme.

Terveysalan TKI-kasvuohjelma on tärkeä hanke


Pfizer on myös osaltaan edistämässä terveysalan tutkimus- ja innovaatiotoiminnan kehittämistä. Suomella on hyvät mahdollisuudet nousta alan liiketoiminnan sekä hyvinvoinnin, terveyden ja uudistuvien palveluiden kärkimaaksi.

Tavoitteenamme on saada lisää investointeja Suomeen ja tuoda uudet ja innovatiiviset lääkkeet nopeasti suomalaisten potilaiden saataville. Kansainvälinen lääkeyritys, kuten Pfizer, voi tuoda työtä ja investointeja Suomeen. Maiden välinen kilpailu näistä investoinneista on kovaa, mutta Suomessa on osattu kehittää ainutlaatuista tutkimusosaamista ja edistyksellisiä toimintamalleja. 

Pfizer pyrkii saamaan lisää potilaita hyödyttäviä lääketutkimuksia Suomeen. Pfizerilla on parhaillaan menossa useita lääketutkimuksia Suomessa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Tuotteet

Tuomme toivoa koko elinkaaren ajalle

We've implemented an unprecedented, comprehensive preparedness plan to control our site operations. Here's the latest.

Tutkimus

Tuemme tiedettä Suomessa

We've implemented an unprecedented, comprehensive preparedness plan to control our site operations. Here's the latest.

Vastuullisuus

Yhteistyö lääkäreiden kanssa

We've implemented an unprecedented, comprehensive preparedness plan to control our site operations. Here's the latest.

PfizerProTerveyden tukena Sivustokartta Pfizer Tuotteet TutkimusVastuullisuusBlogitTiedotteetUutisetOta yhteyttäIlmoita haittavaikutuksestaVerkkopalvelun käyttöehdotSosiaalisen median kanavien käyttöehdotYksityisyyttä koskevat periaatteetEvästeiden käyttöIlmoittaminen haittavaikutuksesta
Jos haluat ilmoittaa Pfizerin tuotteeseen liittyvästä haittavaikutuksesta, voit lähettää tiedot lomakkeella Ilmoita haittavaikutuksesta tai ottamalla yhteyttä puhelimitse: +358 (0) 9 430 040.

©Pfizer Ltd. 2024 Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla mainittujen tuotteiden merkinnät voivat vaihdella maittain.